ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Παρίσι: Στις φλόγες εμπορικό κέντρο! (βίντεο)

Καταστράφηκε ολοσχερώς από τις ταραχές

Παρίσι: Στις φλόγες εμπορικό κέντρο! (βίντεο)

Το εμπορικό κέντρο Croix-Blanche, το οποίο βρίσκεται νότια του Παρισιού και συγκεκριμένα στον νομό Σεν-ε-Μαρν, τυλίχθηκε στις φλόγες κατά τη διάρκεια των ταραχών που έχουν ξεσπάσει στη Γαλλία.

Η πυροσβεστική εξακολουθεί να επιχειρεί για την κατάσβεση της πυρκαγιάς, ωστόσο το εμπορικό κέντρο της Με-συρ-Σεν, που υπάγεται στην Ιλ-ντε-Φρανς, να έχει καταστραφεί ολοσχερώς.

Ήδη, από την έναρξη της πυρκαγιάς, στη 1:15 τα ξημερώματα, σημαντικές δυνάμεις έσπευσαν στο σημείο. Ωστόσο οι φλόγες εξαπλώθηκαν σε όλα τα κτήρια του εμπορικού κέντρου που είχε 30 καταστήματα. Στις 9 το πρωί, η πυροσβεστική εξακολουθούσε να επιχειρεί.

Προβλήματα υπήρξαν και από τον καπνό, με αποτέλεσμα ο δήμος να πάρει την απόφαση να κλείσει τα σχολεία Καμί και Αμπέιγ. Παράλληλα, το δημοτικό συμβούλιο ακύρωσε όλες τις εκδηλώσεις που είχαν προγραμματιστεί για το Σαββατοκύριακο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.